Elixian ulkotreenit



Tällä viikolla #teamfit11 treenasi "Marikan teho treenin" merkeissä, joka oli Elixian jäsenille ja heidän kavereille suunnattu 60 min treeni. Tämä sopi erinomaisesti meidän viikko-ohjelmaan sillä olihan itse treeni napattu melkein suoraan meidän aiemmasta ranta treenistä. Lisäksi noin puolet meistä ovat Elixian jäseniä niin mukaan oli helppo tulla. 


Meininki oli mitä mahtavin ja kaikki painoivat täysillä alusta loppuun asti. Treeni koostui neljästä eri harjoituksesta. Pääasia oli, että vedettiin täysillä koko kroppaa haastaen. Lupasin hikeä ja verta, sitä myös saatiin. 

Harjoitus 1

Ensimmäinen kierros 5 min. Toinen kierros 2,5 min. Tee niin monta toistoa kun ehdit !

10 Burbeeta - juoksu ensimmäiselle merkille -10 burbeeta - juoksu toiselle merkille - 10 burbeeta - juoksu viimeiselle merkille. Takaisin toiselle merkille tultiin legendaariselle karhukävelyllä, jonka jälkeen 10 punnerrusta. Ensimmäiselle merkille matkustettiin rapukävelyllä ja päätteksi 10 vatsalihasliikettä. Tämän jälkeen spurtti aloituspaikalle ja alusta koko setti ! (vaikka kuulostaa sekavalta lukiessa niin kaikki pysyivät hyvin kärryillä :D )

Harjoitus 2

Pari treeni - vuorotellen töitä. Aikaa n. 6 min.
Reppuselässä kaverin kuljetus viimeiselle merkille - 10 kyykkyä kaveri selässä - kottikärry kävelyllä takaisin ensimmäiselle merkille - spurtti aloituspaikalle - 10 kyykkyhyppyä. Töitä tehnyt lepää kaverin reppuselässä. 

Reaktio harjoitus " Hep"

Eri asennoista spurtit.

Jokeri

Kuten #teamfit11: n treeneissä niin tätäkään ei oltu suunniteltu. Jokeri treeni tulee aina mieleeni paikan päällä. Välillä yllätyn itsekin! 
 20 s työtä /10 s tauko ja yhteensä 5 minuutin kestoinen treeni. Tehtiin mm. askelkyykkyhyppyjä, vatsoja, lankutuksia ja loppuun minuutin burbe haaste. 

Kaiken kaikkiaan erittäin hauska ja hikinen 60 minuuttinen treeni. Burbeita taidettiin hyppiä yli 100 kpl, mutta eihän se väärin ole ;)

Sonjan nauttiessa etelän auringosta niin täällä kertaa täällä huuteli Marika. Huomenna treenataan jälleen rannalla. Fiilistellään tulevaa Ruisrockia.

Leppoisaa sunnuntaita <3


Kommentit